dcsimg

Asota diana is a species of Lepidoptera in the family erebid moths. They are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asota diana Butler 1887. Погледајте го овој вид на GBIF