dcsimg
Rohit   cc-by-nc-4.0

Asota is a genus of Lepidoptera in the family erebid moths. They visit flowers of bully. They are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asota. Погледајте го овој вид на GBIF