dcsimg
Richard Crook   cc-by-nc-sa

Heteroneura are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Heteroneura. Погледајте го овој вид на GBIF