dcsimg
Michael Wolf   cc-by-sa-3.0

Solanum muricatum is a species of Archaeplastida in the family Зрнци.

EOL има податоци за 17 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Solanum muricatum Ait.. Погледајте го овој вид на GBIF