dcsimg
1995 Dean Wm. Taylor   cc-by-nc-sa-3.0

Erigeron miser is a species of Archaeplastida in the family главоцветни.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Erigeron miser A. Gray. Погледајте го овој вид на GBIF