dcsimg
Chris Lindorff   cc-by-nc-4.0

Veronica decorosa е вид на Archaeplastida во семејството Plantaginaceae.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Veronica decorosa F. Muell.. Погледајте го овој вид на GBIF