dcsimg
Слика од Anabaena torulosa
Life » » Bacteria

Цијанобактерии

Cyanobacteria

Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Cyanobacteria (Цијанобактерии) е колено на Bacteria.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Цијанобактерии

Средините во кои живеат многу видови на Цијанобактерии. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Цијанобактерии.

Живеалишта на Цијанобактерии

Средините во кои живеат многу видови на Цијанобактерии. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Цијанобактерии.