dcsimg
2011 Zoya Akulova   cc-by-nc

Setaria italica е вид на Archaeplastida во семејството треви.

EOL има податоци за 76 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Setaria italica (L.) P. Beauv.. Погледајте го овој вид на GBIF