Слика од Polyorchis penicillatus (Eschscholtz 1829)

Слика од <i>Polyorchis penicillatus</i> (Eschscholtz 1829)

Опис:

No polyp stage of this hydrozoan has been recognized. Note the prominent eye spots.

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-sa-3.0
авторски права
2005 California Academy of Sciences
фотограф
Lovell and Libby Langstroth
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
CalPhotos
ID
CalPhotos:0000 0000 0505 2278