2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Anthoathecata is an order of Жаркари.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Anthoathecata. Погледајте го овој вид на GBIF