dcsimg
533.worms image 64258.130x130
Life » » Animals » Sponges » Calcareous sponges » » Amphoriscidae »

Paraleucilla magna Klautau, Monteiro & Borojevic 2004

Comprehensive Description

  Paraleucilla magna ( Dutch; Flemish )
  provided by wikipedia NL

  Paraleucilla magna is een sponssoort in de taxonomische indeling van de kalksponzen (Calcarea). De spons leeft in de zee en zijn steencel bestaat uit calciumcarbonaat.

  De spons behoort tot het geslacht Paraleucilla en behoort tot de familie Amphoriscidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Klautau, Monteiro & Borojevic.

  Bronnen, noten en/of referenties
  • van Soest, R. (2011). Paraleucilla magna Klautau, Monteiro & Borojevic, 2004. In: Van Soest, R.W.M, Boury-Esnault, N., Hooper, J.N.A., Rützler, K, de Voogd, N.J., Alvarez de Glasby, B., Hajdu, E., Pisera, A.B., Manconi, R., Schoenberg, C., Janussen, D., Tabachnick, K.R., Klautau, M., Picton, B., Kelly, M., Vacelet, J. (2011) World Porifera database. Gebaseerd op informatie uit het World Register of Marine Species, te vinden op http://www.marinespecies.org/aphia.php?p=taxdetails&id=362608.
  Geplaatst op:
  07-12-2011
  Dit artikel is een beginnetje over biologie. U wordt uitgenodigd om op bewerken te klikken om uw kennis aan dit artikel toe te voegen. Beginnetje