dcsimg

Acragas carinatus ( Javanese )

provided by wikipedia emerging languages

Acragas carinatus iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Acragas. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1943 déning Crane. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Venezuela.

Cathètan suku

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Penulis lan editor Wikipedia

Acragas carinatus: Brief Summary ( Javanese )

provided by wikipedia emerging languages

Acragas carinatus iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Acragas. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1943 déning Crane. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Venezuela.

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Penulis lan editor Wikipedia