dcsimg
Franz Xaver   cc-by-sa-3.0

Asphodelus macrocarpus is a species of plants in the family Asphodelaceae.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asphodelus macrocarpus Parl.. Погледајте го овој вид на GBIF