dcsimg
  cc-publicdomain

Asparagus lignosus is a species of shrub in the family Asparagaceae.

сите записи

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asparagus lignosus Burm. fil.. Погледајте го овој вид на GBIF