dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Tortricidae (Tortricid Moths) is a family of Lepidoptera.

EOL има податоци за 26 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на виткачи. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на виткачи

Средините во кои живеат многу видови на виткачи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови виткачи.

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на виткачи

Средините во кои живеат многу видови на виткачи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови виткачи.