2013 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Cypraeoidea is a superfamily of Полжави.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cypraeoidea. Погледајте го овој вид на GBIF