dcsimg

Discobola venustula is a species of flies in the family limoniid crane flies.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на <i>Discobola venustula</i> (Alexander 1929). Погледајте го овој вид на GBIF