dcsimg

Asota comorana is a species of Lepidoptera in the family erebid moths. They are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asota comorana Aurivillius 1909. Погледајте го овој вид на GBIF