dcsimg
Rohit   cc-by-nc-4.0

Asota caricae is a species of Lepidoptera in the family erebid moths. They are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asota caricae Fabricius 1775. Погледајте го овој вид на GBIF