Слика од Picornavirales

Picornavirales

Научни имиња

Народни имиња

арапски

بيكورناويات претпочитано
Признаено од Wikidata

каталонски; валенсиски

Picornaviral претпочитано
Признаено од Wikidata

кинески

小核糖病毒目 претпочитано
Признаено од Wikidata

хинди

पिकोरनाविरालीस претпочитано
Признаено од Wikidata

јапонски

ピコルナウイルス目 претпочитано
Признаено од Furui 2020, Wikidata, piaf, and admin

Zh Cn

小核糖病毒目 претпочитано
Признаено од Wikidata

Zh Tw

小核糖病毒目 претпочитано
Признаено од Wikidata
прикажи уште 4 јазици
скриј 4 јазици

Згрижени чиноследи за Picornavirales

GBIF classification

Viruses
Скратени се уште 48 варијанти заради уредност
Полн список ќе најдете во ресурсната податотека.