dcsimg
Life » » Fungi

Neocallimastigomycota

Neocallimastigomycota is a phylum of Fungi.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Neocallimastigomycotum

Средините во кои живеат многу видови на Neocallimastigomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Neocallimastigomycota.

Живеалишта на Neocallimastigomycota

Средините во кои живеат многу видови на Neocallimastigomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Neocallimastigomycota.

Neocallimastigomycota има 1 потставка: