cc-publicdomain

Ebolavirus (еболавирус) is a genus of Viruses in the family филовируси.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на еболавирус. Погледајте го овој вид на GBIF