dcsimg

Научни имиња

Народни имиња

арапски

فيروسات تنفسية معوية يتيمة

бугарски

казашки

каталонски; валенсиски

кинески

корејски

руски

сомалиски

српски

украински

холандски; фламански

јапонски

レオウイルス科 претпочитано
Признаено од Furui 2020 and Wikidata Common Names

Arz

فيروسات تنفسيه معويه يتيمه
прикажи уште 19 јазици
скриј 19 јазици

Згрижени чиноследи за Reoviridae

EOL Dynamic Hierarchy April 2022

EOL Dynamic Hierarchy 1.1

GBIF classification

Viruses
Скратени се уште 48 варијанти заради уредност
Полн список ќе најдете во ресурсната податотека.

wikidata_hierarchy tar gz

Biota
Virus
Reoviridae (страницава)
Скратени се уште 138 варијанти заради уредност
Полн список ќе најдете во ресурсната податотека.