Слика од <i>Acrantophis madagascariensis</i> (Duméril & Bibron 1844)
Life » » Metazoa » » Vertebrata » » Squamata » Serpentes » Boidae »

Acrantophis madagascariensis (Duméril & Bibron 1844)

Guy Eric Onjalalaina   cc-by-nc-4.0

Acrantophis madagascariensis is a species of Serpentes in the family Boidae.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Acrantophis madagascariensis (Duméril & Bibron 1844). Погледајте го овој вид на GBIF