Travis W. Reeder   cc-by-nc-4.0

Boiga irregularis is a species of Serpentes in the family Colubridae.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Boiga irregularis (Bechstein 1802). Погледајте го овој вид на GBIF