dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Antrophyum is a genus of Archaeplastida in the family Pteridaceae.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Antrophyum. Погледајте го овој вид на GBIF