dcsimg
Centre for Biodiversity Genomics. CBG Photography Group. Year: 2008.   cc-by-nc-sa-3.0

Aegidae is a family of isopods. They are carnivores.

сите записи

EOL има податоци за 35 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aegidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Aegidae

Средините во кои живеат многу видови на Aegidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aegidae.

Centre for Biodiversity Genomics. CBG Photography Group. Year: 2008.   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Aegidae

Средините во кои живеат многу видови на Aegidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aegidae.