dcsimg

Aphelandra sulphurea is a species of shrub in the family Acanthaceae. They are listed as near threatened by IUCN.

сите записи
сите записи

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aphelandra sulphurea Hook. fil.. Погледајте го овој вид на GBIF