cc-publicdomain

Schlumbergera (божиќен кактус) is a genus of Archaeplastida in the family кактуси.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на божиќен кактус. Погледајте го овој вид на GBIF