dcsimg
JC Schou   cc-by-nc

Vicia cassubica is a species of Archaeplastida in the family бобови.

EOL има податоци за 18 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vicia cassubica L.. Погледајте го овој вид на GBIF