dcsimg
Edita Jakubauskaitė   cc-by-nc-4.0

Potexvirus е род на Viruses во семејството Alphaflexiviridae.

EOL има податоци за еден атрибут.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Potexvirus. Погледајте го овој вид на GBIF