dcsimg
1998 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Pinaceae (Борови) is a family of Archaeplastida.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Борови. Погледајте го овој вид на GBIF
1998 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Борови

Средините во кои живеат многу видови на Борови. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Борови.

Живеалишта на Борови

Средините во кои живеат многу видови на Борови. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Борови.