2006 Henk Wallays   cc-by-nc

Ichneumonoidea is a superfamily of ципокрилци.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Ichneumonoidea. Погледајте го овој вид на GBIF