dcsimg
J. H. H. Zwier. Year: 2012.   cc-by-nc-sa-3.0

Asota albivena is a species of Lepidoptera in the family erebid moths. They are nocturnal.

сите записи

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asota albivena Walker 1864. Погледајте го овој вид на GBIF