dcsimg

Sigmoideomycetaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Sigmoideomycetaceae. Погледајте го овој вид на GBIF