dcsimg
  cc-by-nc

Cochlonemataceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cochlonemataceae. Погледајте го овој вид на GBIF
  cc-by-nc

Живеалишта на Cochlonemataceae

Средините во кои живеат многу видови на Cochlonemataceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cochlonemataceae.

Живеалишта на Cochlonemataceae

Средините во кои живеат многу видови на Cochlonemataceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cochlonemataceae.