dcsimg

Mortierellaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Mortierellaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Mortierellaceae

Средините во кои живеат многу видови на Mortierellaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mortierellaceae.

Живеалишта на Mortierellaceae

Средините во кои живеат многу видови на Mortierellaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mortierellaceae.