dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Laboulbeniaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Laboulbeniaceae. Погледајте го овој вид на GBIF