dcsimg
Mary Keim   cc-by-nc-sa

Pecluma is a genus of Archaeplastida in the family слатки папрати.

EOL има податоци за 15 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pecluma. Погледајте го овој вид на GBIF