dcsimg
江国彬   cc-by-nc-4.0

Neocheiropteris is a genus of Archaeplastida in the family слатки папрати.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Neocheiropteris. Погледајте го овој вид на GBIF