dcsimg
Marco Schmidt   cc-by-nc-sa-3.0

Mangifera (Mango) is a genus of plants in the family Anacardiaceae. Reproduction is andromonoecious.

сите записи

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на манго. Погледајте го овој вид на GBIF