dcsimg
Слика од Partitiviridae

Durnavirales

ViralZone, SIB Swiss Institute of Bioinformatics: https://viralzone.expasy.org   cc-by-sa-3.0

Durnavirales е ред на Viruses.

ViralZone, SIB Swiss Institute of Bioinformatics: https://viralzone.expasy.org   cc-by-sa-3.0

Живеалишта на Durnavirale

Средините во кои живеат многу видови на Durnavirales. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Durnavirales.

Живеалишта на Durnavirales

Средините во кои живеат многу видови на Durnavirales. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Durnavirales.