dcsimg
No machine-readable author provided. Keisotyo assumed (based on copyright claims).   cc-by-sa-3.0

Chaetomiaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 15 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Chaetomiaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Chaetomiaceae

Средините во кои живеат многу видови на Chaetomiaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chaetomiaceae.

No machine-readable author provided. Keisotyo assumed (based on copyright claims).   cc-by-sa-3.0

Живеалишта на Chaetomiaceae

Средините во кои живеат многу видови на Chaetomiaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chaetomiaceae.