cc-publicdomain

Saccharomycetaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Saccharomycetaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
  cc-publicdomain

Живеалишта на Saccharomycetaceae

Средините во кои живеат многу видови на Saccharomycetaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Saccharomycetaceae.

Живеалишта на Saccharomycetaceae

Средините во кои живеат многу видови на Saccharomycetaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Saccharomycetaceae.