Femorale   cc-by-nc

Crossata is a genus of Полжави in the family Bursidae.

EOL има податоци за 15 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Crossata. Погледајте го овој вид на GBIF