dcsimg
Reinaldo Aguilar   cc-by-nc-sa

Carica papaya (папаја) is a species of Archaeplastida in the family Папаи.

EOL има податоци за 78 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на папаја. Погледајте го овој вид на GBIF