dcsimg
2016 Steven Thorsted   cc-by-nc

Malva neglecta is a species of Archaeplastida in the family Слезови. They are associated with freshwater habitat.

сите записи

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Malva neglecta Wallr.. Погледајте го овој вид на GBIF