dcsimg
2008 Keir Morse   cc-by-nc-sa-3.0

Brassica rapa (репа) is a species of Archaeplastida in the family Зелки.

EOL има податоци за 73 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на репа. Погледајте го овој вид на GBIF