dcsimg
2017 Zoya Akulova   cc-by-nc

Melissa officinalis (маточина) is a species of Archaeplastida in the family Усноцветни.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на маточина. Погледајте го овој вид на GBIF