dcsimg
Mary Keim   cc-by-nc-sa

Zanthoxylum clava-herculis is a species of Archaeplastida in the family Седефчиња.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Zanthoxylum clava-herculis L.. Погледајте го овој вид на GBIF